Splošni pogoji

Vsako naročilo, ki ga oddate na YummyStyled.com nam veliko pomeni.

Zahvaljujemo se vam za vso podporo.

Pošiljke odpošiljamo od ponedeljka do petka, za vsa vprašanja pa smo na voljo na [email protected]

 ♥

Splošni pogoji na spletni strani www.yummystyled.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
S spletnim mestom (v nadaljevanju »trgovina« ali »www.yummystyled.com«) upravlja podjetje Munib Sadikovič s.p., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Munib Sadikovič s.p., pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Dostava paketov
Pakete dostavljamo preko Pošte Slovenije in hitre pošte GLS. Strošek dostave je enoten in znaša 3,42€ za en izdelek. V kolikor je artikel na zalogi bo na vaš naslov dostavljen v roku 1-7 dni. Po oddaji naročila vas bomo obvestili o predvidenem dnevu dostave.
Zaenkrat dostavljamo le na področju Slovenije, kmalu pa bo dostava možna tudi v tujino.
Načini plačila
 PO POVZETJU
Po oddanem naročilu gredo podatki v obdelavo. V roku 1-2 delovnih dni paket opremimo s prevoznico in pošljemo na vaš naslov. Obvestimo vas o predvidenem roku dostave. Plačilo se opravi ob prevzemu našega paketa. V kupnino je všteta tudi poštnina.
PLAČILO S KARTICO (MASTERCARD/MAESTRO)
 Po oddanem naročilu vam bomo poslali predračun kjer je napisan skupen znesek transakcije, ki vključuje poštnino. Transakcije so varne, če pa se želite dodatno zavarovati vam priporočamo plačilo preko paypala.
 PLAČILO PREKO PAYPALA
 Ob oddaji naročila vpišete znesek paketa in potrdite plačilo. Ko se transakcija prenese v roku 1-2 delovnih dni paket opremimo s prevoznico in pošljemo na vaš naslov. Obvestimo vas o predvidenem roku dostave.
 PO PREDRAČUNU/UPN NALOG
Po oddanem naročilu vam bomo poslali predračun s podatki za plačilo, ki vključuje poštnino.
Primer UPN NALOGA:
Preklic/ vračilo izdelka
Preden izdelke odpošljemo lahko še vedno prekličete naročilo. To storite tako, da izpolnete obrazec za vprašanja na internetnem naslovu yummystyled.com, ali nam pošljete mail na [email protected] Ko preklicujete naročilo OBVEZNO navedite številko naročila ter svoje osebne podatke.(Ime, priimek, naslov)
Vračilo izdelka
Veliko nam pomeni zadovoljstvo naših kupcev, zato lahko v roku 10 dni izdelek vrnete. Izdelek, ki ga vrnete mora biti v brezhibnem stanju in imeti priložen originalen račun. Strošek vračila plača kupec.
Izdelek lahko vrnete če:
– je nedotaknjen a po vašem mnenju neuporaben
– še ni minilo 10 dni od nakupa
– imate originalen račun
Paket v originalni embalaži vrnete na naslov:
Yummy Styled
Vrhovci cesta XVII/2
1000 Ljubljana
Pri sebi hranite potrdilo o poslanem paketu, da najdemo rešitev če paket ne prispe nazaj k nam.
Ko paket prejmemo bomo v najkrajšem možnem času vrnili denar preko transakcijskega računa. Poštnino krije kupec, kar pomeni da je strošek nepovraten.
Cene
Vse cene v spletni trgovini so z vključenim 22% DDV-jem. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določenega roka veljavnosti. Zaradi narave poslovanja se cene lahko spreminjajo dnevno. Trudimo se, da so vse cene ažurirane in ne prihaja do odstopanja od siceršnje prave vrednosti. V kolikor pa se zgodi, da cena ob trenutku oddaje naročila ni pravilna, bomo kupcu omogočili odstop od pogodbe.
Kode za popust
Večkrat bomo strankam omogočili popuste na določene artikle ali na vse artikle v trgovini. Popust bo jasno označen in posredovan z določeno kodo za popust. Popusti se ne seštevajo, kodo pa je možno uporabiti ob vsakem ponovnem naročilu, v kolikor je koda še veljavna. Kodo za popust vpišete v košarici pri postopku nakupa. Takoj, ko kodo potrdite se cena zmanjša za določen procent popusta. Kodo za popust lahko objavimo na spletni strani, socialnih omrežjih ali pošljemo stranki kot promocijski material preko emaila, oziroma fizično s paketom s kupljenim blagom.
Politika zasebnosti
Upravitelj spletne trgovine YummyStyled.com, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:
ime in priimek
naslov in kraj bivanja
naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime)
kontaktno telefonsko številko
geslo v šifrirani obliki
· ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce v spletni trgovini Yummy Styled
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko z vašim strinjanjem shranimo tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotke sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta). Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na šem strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca. Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj spletne trgovine YummyStyled.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo in kontaktno telefonsko številko. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. Podatki, ki jih YummyStyled.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov YummyStyled.si.
Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost in vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se lahko kupec v primeru težav poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda preko e-poštnega naslova [email protected] Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.