Yummy Styled je nova slovenska blagovna znamka, s sedežem v Ljubljani.
Moje ime je Aida in sem diplomirana oblikovalka(Me veselii :))
Z ustvarjanjem Yummya sem začela zaradi lastne organizacije življenja. Vedno sem si želela planer, ki bi bil nekaj posebnega, drugačen od ostalih. Ker sem velika ljubiteljica slaščic in me te tudi vsak dan spravljajo v dobro voljo, sem oblikovala planerček ki je res slasten.
Vsebina je prilagojena še tako zaposleni gospodični, ki si bo zagotovo lahko zapisala vse kar je pomembno. Notranjost planerčka je res oblikovana ”svobodno” in ima odpravljene vse ”napake”, ki so meni osebno zmanjšale ugodje planiranja.
Zato, da te bo Yummy Styled planer res spravljal v dobro voljo, te na začetku meseca čaka pozitivno sporočilce in slaščica, ki te bo barvno in stilsko spremljala čez cel mesec.
V ta projekt je vloženega veliko truda in oblikovanja, saj je vsak list avtorski. Pred vami je torej moja maksimalna zmožnost, da vam podarim nekaj posebnega. Vsak začetek je težak, zato mi vsak nakup ogromno pomeni in ga res cenim. Osebno se zahvaljujem vsakemu, ki bo prepoznal potencial planerčka in z mano delil veselje ob izdaji.
Planer Pink Frost, ki je prvi v seriji znamke Yummy Styled je le začetek našega druženja in planiranja. Kmalu sledijo novi slastni dizajni in oblike, ki bodo širile pozitivno energijo in še ob tako težkih trenutkih vsaj malo pomagale.
Veselim se skupnega planiranja in druženja,
En lep yummy pozdravček,
Aida
Yummy Styled